Rezeki Homestay Balqis



Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah, sejak pelancaran Homestay Balqis pada 1 Disember 2010, sambutan terhadap homestay ini amat menggalakkan. Ramai yang bertanyakan tentang homestay nih. Tapi malangnya, aku cuma ada sebijik rumah homestay je kat Melaka nih.

Ada jugak yang telefon aku tu nak bawak satu rombongan bas. 40 orang tu~!!. Tapi apakan daya, kena la tolak. Mana muat nak letak 40 orang dalam satu rumah tu.

Kalau ada orang nak JV buat homestay ngan aku kan bagus. Boleh la tengok2 kat area2 yang hot2 untuk dibuat homestay.

Kalau nak buat homestay kat Melaka nih, insha-Allah, takde masalah kot. Sebab tempat perlancongan. Mudah nak dapat pelanggan.

Kalau korang tercari-cari tempat tidur kat Melaka nih, meh la menginap kat homestay aku ye~!!

p/s: Nak tengok pulak macam mana permintaan time bukan cuti sekolah Januari nih...

Jangan lupa follow blog aku! Klik butang Follow di sebelah tu~!!

3 komen:

Catat Ulasan

Apa komen anda tentang artikel di atas?

Blogger Hartanah & Kewangan